Povežite se s nama

Novosti

Vinarija Jeremić oduševljena Kvarner Wine Festom: Rasprodali smo odmah svoja vina

Objavljeno

Opatija je na samom početku lipnja bila domaćin 1. po redu međunarodnom festivalu vina i delicija Kvarner Wine Fest na kojem se predstavilo 80-ak izlagača, a posjetitelji su imali priliku bolje upoznati i degustirati vina iz 13 različitih država s čak tri kontinenta.

Nisu izostala ni vina iz nama susjedne Srbije, a njihov predstavnik bila je vrhunska Vinarija Jeremić, koja nakon predstavljanja u Opatiji nije skrivala svoje veliko zadovoljstvo.

“Za mene ovo je fantastično iskustvo. Došao sam bez ikakvih očekivanja, više na vikend sa ženom, a već u prvih nekoliko sati suočio sam se s pravom bujicom pohvala, svi su htjeli kupiti Sonatu, tako da sam praktično morao sakriti nekoliko boca kako bih imao vino ponuditi za degustaciju do kraja manifestacije”, rekao je za vino.rs Slavoljub Jeremić, vlasnik spomenute vrhunske vinarije.

“Gostoprimstvo domaćina, profesionalna organizacija, divni ljudi, prezadovoljni gosti, samo su dio osnovnih obilježja Kvarner Wine Festa. U Opatiju ćemo ponovo vrlo rado otići, podružiti se s divnim ljudima, uživati u ukusnim specijalitetima – (delicijama) i naravno dobrim vinima”, istaknuli su dodatno još iz Vinarije Jeremić u svom osvrtu o boravku u Opatiji.

U Opatiji je dva dana boravila također ekipa RTS-a iz Beograda koja je snimala video emisiju, a podsjetimo da je već određen i datum 2. Kvarner Wine Festa koji će se održati u nešto ranijem terminu – 26. i 27.04.2019. godine.

Marketing

Facebook

Marketing